Menu Sluiten

Urban Arrow Bakfiets van het jaar 2023

Bakfiets van het jaar!

Ook in 2023 is Urban Arrow weer de beste keuze!!!

Urban Arrow

Zet nog steeds de norm

Utrecht, 24 februari 2023 – De Urban Arrow Family door de RAI vereniging uitgeroepen tot Bakfiets van het jaar 2023. De Fiets Awards vonden vandaag plaats tijdens de opening van de E-Bike Xperience in de Jaarbeurs Utrecht.

 

Voor de 36e keer vonden de Fiets Awards plaats, maar nog niet eerder werd de bakfiets award uitgereikt. Alle bekende bakfiets leveranciers deden mee aan de verkiezing, maar Urban Arrow sleepte de award uiteindelijk binnen. Urban Arrow is heel trots dat juist zij als eerste deze titel hebben mogen winnen. Jorrit Kreek, mede-oprichter van Urban Arrow zegt: “Al meer dan 10 jaar maken wij met veel plezier elektrische bakfietsen die ondertussen niet meer uit het straatbeeld weg te denken zijn. We zijn heel trots dat de Urban Arrow Family nu bekroond is als bakfiets van het jaar 2023 door de vakjury.”

 

In het juryrapport was onder andere te lezen: “Een vertrouwd gezicht in het straatbeeld. Maar wel eentje die verrassend genoeg nog steeds de norm zet als het gaat om een net zo vertrouwde rijervaring. Stabiel (ook met belading) geeft hij vanaf de eerste meters al het gevoel dat de fiets je in het typische Nederlandse van volledige controle in het verkeer nooit zal verrassen. Het slanke ontwerp met veel ruimte, lage instap en de betrouwbare elektrische ondersteuning maken het plaatje compleet. Een heerlijke metgezel voor een actief gezinsleven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *