Menu Sluiten

Victoria

Victoria Logo
Fietsen waar je blij van wordt! Victoria bij BINKBIKES

Victoria

No-nonsense e-Bikes made in Germany

Eén van de snelst groeiende e-bike merken in Nederland en België is zonder enige twijfel Victoria.  Dit merk wordt op de markt gebracht door Hermann Hartje KG uit Duitsland. Dat ‘eVictoria’ zo populair is en door steeds meer consumenten ontdekt wordt, is eigenlijk niet verwonderlijk. Immers, het merk wordt in toonaangevende fietsbladen altijd geprezen om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding.

De fietsen zijn prijstechnisch zeer gunstig. Zeker wanneer je ze afzet tegen vergelijkbare modellen van andere grote merken.

 

eVictoria

De spreekwoordelijke Duitse degelijkheid is ook op e-bikes van Victoria van toepassing. Want deze e-bikes hebben niet alleen een degelijk frame, de afwerking is bovendien navenant en het rijgedrag fantastisch.

Wij verkopen graag een Victoria e-bike, omdat wij uit ervaring weten dat wij daarmee tevreden klanten krijgen en houden

De Bosch-Faktor
Veel Victoria e-Bike modellen zijn uitgerust met de Bosch®-aandrijving – de beste in zijn klasse, met een soepele, natuurlijke rijervaring en tot 400% ondersteuning, ontworpen voor zware ladingen en heuvelachtige wegen. Omdat het wordt ondersteund door de knowhow van Bosch en de onovertroffen garantie en service, kunt u rekenen op vele duizenden kilometers veiligheid en betrouwbaarheid.