Menu Sluiten
Urban Arrow

Urban Arrow Tender

De beslissende verschuiving in bewustzijn

Dienstverlening op de fiets opzetten vraagt om een frisse, open geest en de wil en het doorzettingsvermogen om ook echt iets nieuws te doen. Zoals bekend zijn successen uit het verleden geen garantie voor de toekomst. Het veranderende milieubewustzijn van burgers en politici verandert het politieke landschap. Er worden nieuwe stimuleringsmaatregelen genomen, ook gesteund door het grote publiek, om alternatieve vormen van vervoer te bevorderen. Op koolstof gebaseerde voertuigen met verbrandingsmotor zullen ooit tot het verleden behoren in de stad. En met een Urban Arrow ben je voorbereid op deze dag.

Een echt Multitalent

De tender is verkrijgbaar in 3 verschillende soorten en maten. Heeft u meer nodig dan een flatbed? Dan is misschien de 1500 pick-up of de actief gekoelde koelbox iets voor jou.

Wij hebben altijd het juiste model voor jou beschikbaar.e

De Bosch-Faktor
De fietsen Urban Arrow zijn uitgerust met de Bosch®-aandrijving – de beste in zijn klasse, met een soepele, natuurlijke rijervaring en tot 400% ondersteuning, ontworpen voor zware ladingen en bergachtige wegen. Omdat het wordt ondersteund door de knowhow van Bosch en de onovertroffen garantie en service, kun je rekenen op vele duizenden kilometers veilig en betrouwbaar fietsplezier.

De Boxen voor de Tender