Menu Sluiten

Urban Arrow Cargo L

Urban Arrow

Urban Arrow Cargo L

Bakfietsen kunnen op plaatsen komen die voor andere bestelauto’s gesloten blijven. Geen weg is te smal, geen bocht te scherp. En aangezien het gemiddelde gewicht van de meeste leveringen zelden hoger is dan 150 kg, is het een goed idee om kleine hoeveelheden vracht te verplaatsen met lichtgewicht, elektrisch aangedreven bakfietsen. Bakfietsen nemen weinig ruimte in beslag, verbruiken minder grondstoffen bij de productie en zijn onovertroffen in hun milieuvriendelijkheid. Dit geldt vooral in dichtbevolkte stedelijke gebieden waar tijd kostbaar is.

Het Platform met veel mogelijkheden 

De Cargo L is het meest populaire model in de Cargo-serie. Veel bedrijven gebruiken de Cargo L voor leveringen in de stad. Hij is snel, vermijdt elke file en heeft tegelijkertijd voldoende laadvolume voor uitgebreide transporten.

De Bosch-Faktor
De fietsen van Urban Arrow zijn uitgerust met de Bosch®-aandrijving – de beste in zijn klasse, met een soepele, natuurlijke rijervaring en tot 400% ondersteuning, ontworpen voor zware ladingen en bergachtige wegen. Omdat het wordt ondersteund door de knowhow van Bosch en de onovertroffen garantie en service, kunt u rekenen op vele duizenden kilometers veiligheid en betrouwbaarheid.

Verschillende Varianten van de Cargo L