Menu Sluiten
Ruff Cycles Logo

Ruff Cycles: Fatbikes from Germany!

Ruff Cycles zijn fietsen met een “Attitude” en een uitstekende gelegenheid om afscheid te nemen van je oude omafiets.

‘BIGGIE’ DE COOLSTE E-BIKE OOIT VOOR GROTE MENSEN.

Wil jij ook een elektrische Fatbike, maar vind jij ze eigenlijk iets te klein of te laag?! Dan is dit de perfecte oplossing voor jou!

Dit is een elektrische Fatbike met maar liefst 26″ banden. Hierdoor is de zithouding volledig anders in vergelijking met de Lil’Buddy.

Een stijlvolle “alledaagse” fiets voor individuen en authentieke persoonlijkheden, die een adembenemende combinatie van traditie en modern waarderen. De fiets verenigt stijl, plezier en functie in tegenstelling tot alle andere Pedelecs.

Het is een ontwerp afgeleid uit de jaren ’70 maar met de nieuwste techniek van dit moment! Deze stoere fiets is met de hand gemaakt in Duitsland en vervaardigd met de beste componenten van Bosch en Shimano! Dus de perfecte combinatie tussen design en kwaliteit. 

 

De Bosch-Faktor
De fietsen van Ruff Cycles zijn uitgerust met de Bosch®-aandrijving – de beste in zijn klasse, met een soepele, natuurlijke rijervaring en tot 400% ondersteuning, ontworpen voor zware ladingen en bergachtige wegen. Omdat het wordt ondersteund door de knowhow van Bosch en de onovertroffen garantie en service, kun jij rekenen op vele duizenden kilometers veiligheid en betrouwbaarheid.