Menu Sluiten
Woom Logo
WOOM Kinderfietsen

WOOM Kinderfietsen

Laat de ogen van kinderen stralen
In je eentje de eerste rondjes op de loopfiets, met je eerste kinderfiets naar de dichtstbijzijnde ijssalon of een wat langere tocht met vrienden naar het zwembad: mobiliteit speelt ook voor heel jonge kinderen een grote rol. Het kiezen van de juiste fiets is belangrijk!

Het moet vreugde brengen. zekerheid bieden. En gaan lang mee gaan – in ieder geval totdat de kleintjes de volgende grotere kinderfiets nodig hebben.

WOOM kinderfietsen brengen één ding met zich mee: plezier!

Het gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid geeft onze jongste klanten veel plezier. En dat elke dag.

opstappen en wegrijden: De WOOM Original

Voor de allerkleinsten vanaf anderhalf jaar bieden wij de WOOM Original loopfiets aan. Dit is een bijna 3 kg lichte en stabiele 12” loopfiets in vijf felle kleuren.

Een lage instap, het gestabiliseerde stuur voor rechtuit rollen en een gebruiksvriendelijke mini-handrem zorgen voor comfort en veiligheid.

Dankzij de verstelbare zadelhoogte zal je kind lang plezier hebben van de WOOM Original loopfiets.

Tot je kind naar de volgende maat groeit

VOOR KINDEREN VANAF DRIE JAAR: DE WOOM ORIGINAL 1 PLUS

Als de eerste fietspogingen succesvol waren en je kind al meer dan 95 cm lang is, is het volgende grotere WOOM-model geschikt.
Met een totaalgewicht van slechts 4,2 kg en 14” wielen is de WOOM Original 1 Plus het iets grotere alternatief voor de kleine WOOM Original.

Deze loopfiets biedt iets meer comfort voor de kleine wielrenners. Op het stuur zijn twee gebruiksvriendelijke mini-handremmen gemonteerd: een opvallende groene voor de achterwielrem en een zwarte voor de voorkant.

Als het rijden op de WOOM loopfiets veiliger wordt, kan je kind tijdens het rijden zijn voetjes op het voor gemonteerde treeplankje zetten.

Als uw kind zich veilig voelt en goed zijn evenwicht kan bewaren, is er niets op tegen de eerste pogingen om op een “echte” kinderfiets te rijden.

FIETSEN snel geleerd: OP DE WOOM ORIGINEEL 2

Het is een van de meest ontroerende momenten in het vroege leven van een kind: wanneer ze hun eerste succesvolle pogingen doen om op hun eigen fiets te rijden zonder te vallen! Wat een trotse ervaring voor zowel kind als ouders!

Met de WOOM Original 2 garanderen wij het rijplezier waar je op hoopt met het hoogste niveau van comfort en veiligheid.

Deze WOOM kinderfiets is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en een lengte van 95 – 110 cm. Dit is het kleinste model met pedalen. De vrijloop van de vrij te kiezen pedaalpositie maakt het voor de kinderen gemakkelijker om te beginnen met rijden..

WOOM KINDERFIETSEN: DOORDACHTE DETAILS NET ALS DE GROTE FIETSEN


Rijplezier in het klein

Om ervoor te zorgen dat de eerste jaren op de fiets tot de mooiste momenten in het dagelijks leven van kinderen behoren, werd bij de ontwikkeling van de kleine WOOM kinderfietsen veel belang gehecht aan rijplezier, veiligheid en rijcomfort.

Geavanceerde kinderfietsen

Vooral de WOOM kinderfietsen worden gekenmerkt door bijzonder kindvriendelijke details en belangrijke veiligheidselementen:

Het lichte aluminium frame heeft een lage instap. Dit maakt het zelfs voor de allerkleinsten gemakkelijk om in te stappen.

 • Dankzij de lange zadelpen en de open zitbuis kan de zadelhoogte optimaal worden aangepast aan de lichaamsgrootte.
 • Het zadel is aangepast aan de bekkenbodem van een kind en optimaliseert de rechtop zittende positie van de WOOM Original. Door zijn banaanvorm biedt hij optimale ondersteuning.
 • De achterwielrem oefent vroeg met remmen en zorgt voor veilige bewegingen.
 • De ergonomisch ontworpen remhendel kan zelfs door de kleinste handen met weinig inspanning worden bediend.
 • De stuuruitslag begrenzer voorkomt vallen als gevolg van het kantelen van het stuur en stabiliseert het rechtuit rijden.

  EN WAAR KAN JE JE WOOM KINDERFIETS KRIJGEN?

  Natuurlijk bij ons! Bij BINKBIKES verheugen wij ons erop dat jij met jouw kind onze winkel in Den Haag bezoekt.

  Daar kan zij/hij een model kiezen en de eerste proefrit maken.