Menu Sluiten
Veloe

De Veloe is een compacte en sympathiek ogende longtail e-bike . 

Een wat?
Een longtail e-Bike is een e-Bike met het draagvermogen van een bakfiets en het rijcomfort van een gewone fiets. Veloe® Multi ziet eruit als een gewone fiets, maar met een langere, stevigere bagagedrager. met meer draagvermogen voor extra gewicht zoals kinderen en/of vracht.

De Veloe is in Italie ontwikkeld en gefabriceerd. Het heeft daar al verschillende tests gewonnen en prijzen in de wacht gesleept. 

De 24″ wielset zorgt voor een comfortabel en veilige rijgedrag.

Een Veloe is leverbaar in Cargo of Family uitvoering.
De Family biedt plaats aan 2 kinderen achterop en een krat voor boodschappen of bagage op de voordrager. De Cargo wordt geleverd met een laadplateau.

Deze fiets heeft een beetje van alles, maar is toch heel anders dan zijn soortgenoten, je moet er gewoon op gefietst hebben om te weten hoe functioneel het is. 

Wil je op deze en/of op onze andere fietsen een proefrit maken?

Je kunt bij BINKBIKES terecht voor deskundig advies.

Er staan altijd demo e-bikes ter beschikking, waarmee je een testrit kan maken en zelf ervaart hoe deze fietsen je leven gaan veranderen…

De Bosch-Faktor
De fietsen van Veloe zijn uitgerust met de Bosch®-aandrijving – de beste in zijn klasse, met een soepele, natuurlijke rijervaring en tot 400% ondersteuning, ontworpen voor zware ladingen en bergachtige wegen. Omdat het wordt ondersteund door de knowhow van Bosch en de onovertroffen garantie en service, kunt u rekenen op vele duizenden kilometers veiligheid en betrouwbaarheid.