Menu Sluiten
Klever
Klever

KLEVER, DE MEEST KRACHTIGE, BESTE E-BIKE VOOR DE URBAN HERO

Klever high speed e-bikes, ook wel speed pedelecs genoemd, zijn voor gemaakt voor de liefhebbers van snelheid.
Een Klever is voor de helden die de fiets pakken, ongeacht wind en regen.
Voor de mensen die houden van een e-bike design dat power uitstraalt.
Sowieso voor mannen en vrouwen met een strak schema: een snelle elektrische fiets die jou met 25 of 45 km/u comfortabel van A naar B brengt en vice versa.
Vanzelfsprekend voor mensen die van commuting een ervaring willen maken.
Een Klever Speed Pedelec is de ultieme Urban Transport Solution.

Je kunt bij BINKBIKES terecht voor deskundig advies.

Er staan altijd demo fietsen ter beschikking, waarmee je een testrit kan maken en zelf ervaart hoe deze fietsen je leven gaan veranderen.

 

Service staat centraal!

Wij zijn van mening dat een vlekkeloze rijervaring hand in hand gaat met een uitmuntende service-ervaring. Daarom streven wij ernaar om, binnen onze mogelijkheden, eventuele problemen met je Klever snel en efficiënt te verhelpen.

Dit moet ook wel, want Klever maakt e-bikes voor consumenten die dagelijks moeten kunnen rekenen op hun e-bike.

 

De nieuwe Klever X Pinion 45.

Met deze Klever Speed Pedelec rij je met plezier naar het werk.
We zetten de voordelen nog eens op een rijtje:

  • Ben je het zat om uren vast te zitten in het verkeer? Met deze Klever zoef je langs de files en kom je energiek op het werk aan.
  • Zeg vaarwel tegen dure brandstof- en parkeerkosten. Klever e-bikes bieden een voordelig en milieuvriendelijk alternatief voor je auto.
  • Blijf actief en gezond tijdens je woon-werkverkeer. Klever e-bikes bieden de perfecte elektrische ondersteuning, waardoor je reis plezierig en zonder zweten verloopt.
  • Navigeer met vertrouwen. Klever e-bikes zijn uitgerust met de laatste veiligheidsfuncties zoals richtingaanwijzers.
Klever N Pinion 45 Magic Blue

De nieuwe Klever N Pinion 45.

Ontdek de grenzeloze vrijheid met de nieuwe Klever N Pinion 45 – de ultieme samensmelting van innovatie en prestaties op twee wielen. Deze e-bike is ontworpen om jouw rijervaring naar nieuwe hoogten te tillen, met de krachtige combinatie van Klever’s geavanceerde aandrijf technologie en het betrouwbare Pinion versnellingssysteem.

Dankzij de soepele en krachtige aandrijving van de Klever N Pinion 45 geniet je niet alleen van de ultieme acceleratie, maar ook van een indrukwekkende snelheid tot 45 km/u. Of je nu door stadsstraten navigeert of het avontuur opzoekt op landelijke wegen, deze e-bike biedt de perfecte balans tussen snelheid en comfort.

Het Pinion versnellingssysteem, bekend om zijn duurzaamheid en precisie, brengt schakelen naar een nieuw niveau. Met naadloze overgangen tussen versnellingen geniet je van een moeiteloze rijervaring.

En dat is nog niet alles – de Klever N Pinion 45 is krachtig, en ook slim.
Met geavanceerde connectiviteitsopties kun jij jouw rit personaliseren en optimaliseren. Pas eenvoudig de instellingen aan via de Klever Connect-app en geniet van een geavanceerde rijervaring op maat

Bel BINKBIKES voor een proefrit op een Klever N (of X) Pinion 45 en ervaar de revolutie in elektrisch fietsen. Klever, waar snelheid, comfort en intelligentie samenkomen voor een ongeëvenaarde rijervaring. Ben jij klaar voor de rit van je leven?