Menu Sluiten
Chike lOGO
Fietsen waar je blij van wordt! Chike bij BINKBIKES | Chike

CHIKE combineert rijplezier met geweldige opbergruimte en is de nieuwe compacte klasse van bakfietsen.

De CHIKE is een compacte en sympathiek ogende bakfiets van hoge kwaliteit met even veel praktische waarde als zijn ‘stoerdere’ soortgenoten. Het onderscheidt zich door zijn afmetingen, lichtgewicht, stabiliteit en de allerhoogste fun-factor.
Deze bakfiets is geniaal bedacht, echt iets anders en heeft een aantal eigenschappen die je in geen andere bakfiets terugvindt.
De Chike is in Duitsland ontwikkeld en gefabriceerd. Het heeft daar al verschillende tests gewonnen en prijzen in de wacht gesleept. Het is super licht en compact, even lang als en ‘gewone’ fiets en maar 72cm breed.

Door het geveerde tilt-systeem is het snel, wendbaar en is elke rit een ware attractie voor de bestuurder, voor de kinderen of voor je hond!
Het geveerde tilt-systeem zorgt voor een extreem comfortabel en veilige rijgedrag..

Een Chike is leverbaar in drie uitvoering: Cargo, Family en e-Dog!
De Family biedt plaats aan 3 kinderen voorin en 2 kratten voor boodschappen of bagage onder de fiets. De Cargo wordt geleverd met een laadplateau en kan worden uitgebreid met zijwanden en een afdekhoes. Bij de Cargo heb je de lading op sta-hoogte en omdat het geveerd is rammelt de lading niet tijdens het rijden.
De speciale e-Dog uitvoering is helemaal ingericht voor trouwe viervoeter!

 

Deze fiets heeft een beetje van alles, maar is toch heel anders dan zijn soortgenoten, je moet er gewoon op gefietst hebben om te weten hoe leuk het is. 

 

Wil je op deze en/of op onze andere fietsen een proefrit maken?

Je kunt bij BINKBIKES terecht voor deskundig advies.

Er staan altijd demo e-bikes ter beschikking, waarmee je een testrit kan maken en zelf ervaart hoe deze fietsen je leven gaan veranderen…

Een Chike heeft een Unieke rij-ervaring!

Door het geveerde tilt-systeem is een Chike snel, wendbaar en is elke rit een ware attractie voor de bestuurder, voor de kinderen of voor je hond!

Het geveerde tilt-systeem zorgt voor een extreem comfortabel en veilige rijgedrag..