Menu Sluiten
Cortina Logo

Modieuze stadsfietsen en E-bikes van Cortina

Eén van de belangrijkste fietsmerken in Nederland en België is zonder enige twijfel Cortina.

Het Nederlandse bedrijf Kruitbosch ontwikkeld en produceert deze hippe fietsen.

BINKBIKES heeft er bewust voor gekozen om altijd de topmodellen van dit merk in ons Atelier te hebben.

Maak een afspraak voor een proefrit op een ‘Blau’ of een ‘Mozzo’. Van beide types zijn dit jaar ook elektrische varianten beschikbaar. Of bezoek onze speciaalzaak BINKBIKES Family. Daar hebben wij een uitgebreide collectie van de populaire ‘Common’. Dit is veruit de meest trendy transportfiets van dit moment.

De Bosch-Faktor
Veel Cortina e-Bike modellen zijn uitgerust met de Bosch®-aandrijving – de beste in zijn klasse, met een soepele, natuurlijke rijervaring en tot 400% ondersteuning, ontworpen voor zware ladingen en heuvelachtige wegen. Omdat het wordt ondersteund door de knowhow van Bosch en de onovertroffen garantie en service, kunt u rekenen op vele duizenden kilometers veiligheid en betrouwbaarheid. 

Cortina Common; behoorlijk buitengewoon!

Inmiddels zijn tientallen klanten van BINKBIKES de trotse bezitter van een Cortina Common. 

Met dit model is Cortina er in geslaagd om een fiets te creëren die voldoet aan alle eisen die je kunt stellen aan een Hollandse stadsfiets.

De brede variëteit in modellen en accessoires levert misschien een beetje keuzestress maar dat is snel voorbij als je met je nieuwe ‘Common’ bij ons de winkel uit fietst.

Nieuw Common aanbod voor 2024 zijn de uitvoering met Bosch aandrijving i.c.m. Gates belt-drive en schijfremmen.
Dit is een fiets waar je blij van wordt!