Menu Sluiten
Butchers & Bicycles
Fietsen waar je blij van wordt! B&B bij BINKBIKES

Butchers & Bicycles combineert plezier met kwaliteit!

Deze nieuwe bakfiets uit Kopenhagen (Denemarken) is ontworpen met alle voordelen van een driewiel bakfiets maar toch het rijplezier van een tweewiel cargobike heeft.

Voeg daar een krachtige en geruisloze midden motor aan toe en je hebt een fiets met rijeigenschappen die elke bakfiets ervaring overtreft. Deze fiets zal je dagelijkse leven flink veranderen.

De B&B is een snelle en sportieve bakfiets waarmee je makkelijk met 20-30km/h kunt cruisen. Door het tilt-systeem hebben oneffenheden geen invloed op je snelheid en rijdt de bakfiets heel stabiel op de weg.

Butchers&Bicycles levert deze bijzonder fraaie Cargo Trike.
Het tilt-systeem heeft alle voordelen van een 3-wiel bakfiets maar het rijgedrag van een twee-wiel bakfiets. Je moet er gewoon op gefietst hebben om te weten hoe leuk het is. 


Wil je op deze en/of op onze andere fietsen een proefrit maken?

Je kunt bij BINKBIKES terecht voor deskundig advies.

Er staan altijd demo e-bikes ter beschikking, waarmee je een testrit kan maken en zelf ervaart hoe deze fietsen je leven gaan veranderen…

 

De Bosch-Faktor
De fietsen van Butchers & Bicycles zijn uitgerust met de Bosch®-aandrijving – de beste in zijn klasse, met een soepele, natuurlijke rijervaring en tot 400% ondersteuning, ontworpen voor zware ladingen en bergachtige wegen. Omdat het wordt ondersteund door de knowhow van Bosch en de onovertroffen garantie en service, kun je rekenen op vele duizenden kilometers veiligheid en betrouwbaarheid.