Menu Sluiten
HNF Nicolai

HNF NICOLAI, DE E-BIKE PIONIERS

Sinds 2015 bouwt HNF premium e-bikes van de hoogste kwaliteit, waaronder de legendarische XF1, die is gemaakt in samenwerking met BMW.
En ook CD1 trio cargo e-bike met gepatenteerde kanteltechnologie. Tegenwoordig is HNF een synoniem geworden voor hoogwaardige voertuigen met baanbrekende aandrijfconcepten en superieur design in het premiumsegment.

Je kunt bij BINKBIKES terecht voor deskundig advies.

Er staan altijd demo fietsen ter beschikking, waarmee je een testrit kan maken en zelf ervaart hoe deze fietsen je leven gaan veranderen.

Service staat centraal!

Wij vinden dat de beste rijervaring samen moet gaan moet de beste service-ervaring. Dus doen we er binnen ons vermogen alles aan om je in geval van een probleem zo snel mogelijk weer te laten rijden.

Dit moet ook wel, want wij leveren e-bikes voor dagelijks gebruik. Voor dagelijks transport. Voor consumenten die moeten kunnen rekenen op hun e-bike.

Zowel voor werk als voor hun gezin.

 

HNF Nicolai XD4

Nieuw bij BINKBIKES!

De nieuwe HNF XD4 All Terrain is beschikbaar vanaf maart!

 

De Bosch-Faktor
De fietsen van HNF Nicolai zijn uitgerust met de Bosch®-aandrijving – de beste in zijn klasse, met een soepele, natuurlijke rijervaring en tot 400% ondersteuning, ontworpen voor zware ladingen en bergachtige wegen. Omdat het wordt ondersteund door de knowhow van Bosch en de onovertroffen garantie en service, kunt u rekenen op vele duizenden kilometers veiligheid en betrouwbaarheid.